Фенове на Левски пребиха привърженик на ЦСКА и неговия съквартирант навръх 3 март. Това се е случило след мача на "червените" срещу Ботев (Враца) за Купата на България. 

Привърженикът, който се казва Радослав Митев, и приятелят му са нападнати от група фенове на "сините" и пребити. Случилото се е на кръстовището пред Националната следствена служба. 

Снимка 470056

Източник: Фейсбук

Самият Митев разказва за засадата с пост в социалните мрежи, където прилага снимки от тежките последствия след побоя, който им е нанесен. Целта на запалянковците на Левски е била да вземат шала от врата му. 

Снимка 470057

Източник: Фейсбук

Ето какво пише Радослав: 

"Здравейте приятели. Вчера беше националният празник на Република България. Хората бяха обзети от чувство на дълг и гордост. В същия ден посетих футболния мач между ЦСКА и Ботев Враца. Няма да наблягам в този пост на мача, а на прибирането от него.

Историята на кратко е следната.

Прибирайки се от мача съквартиранта ме чакаше пред у дома, за да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарчел в ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров. Важно уточнение е че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара на кръстовището пред Националната следствена служба ни беше устроена засада. Петима фенове на Левски ни нападнаха в гръб с цел да ми бъде взет шала. Тяхната цел бе изпълнена, а последствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март!"

Забиват двама титуляри в ЦСКА на пейката

Забиват двама титуляри в ЦСКА на пейката

Соу и Пинто резерви срещу Берое