"Фенклуб Локомотив Пловдив" благодари на премиера Бойко Борисов и кмета на Пловдив Здравко Димитров за оказаната помощ за довършването на стадиона на отбора. 

"С поведението си вие показахте, че сте достойни управници на държавата и на град Пловдив. Надяваме се, възможно най-скоро да се поздравим със завършването и на двата стадиона, на които да можем да приемаме редица големи футболни битки", заявяват от фенклуба.

Премиерът Бойко Борисов се срещна с ръководството на Локомотив (Пд) и феновете на отбора

Премиерът Бойко Борисов се срещна с ръководството на Локомотив (Пд) и феновете на отбора

Той видя ремонтните дейности на стадиона

Председателят на Сдружение ПФК "Ботев" Радослав Кошински също благодари:

"Днес беше един хубав ден за Ботев, за пловдивския и за българския спорт. Ние сме много благодарни за твърдата подкрепа и заделените средства за пловдивската спортна инфраструктура. Искаме да изразим и благодарности на кмета Здравко Димитров, който още в началото на мандата си обеща, че ще работи за каузата и въпреки понесените критики удържа на обещанието си", заяви Кошински. По думите му единственото притеснение на "жълто-черните" привърженици е да не се повтори сценарият от 28 август миналата година. " Сега обаче имаме надежда, че общината ще заложи на признати специалисти и ще извърши качествено строителството на стадион, който ще остане за поколенията. Довечера сме организирали автопоход, за да изразим своя подкрепа за строителството на Колежа и да зарадваме на постигнатия успех", написа Кошински.

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат с аплодисменти на "Колежа"

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат с аплодисменти на "Колежа"

Той е на посещение в Пловдив