Не смятам, че решението за промяната е прибързано. Това заяви спортният директор на Арда Емил Кременлиев след отстраняването на Елин Топузаков от треньорския пост в клуба.

"След пет кръга вече сме на пет точки от първото място, а може да станат и осем, ако Царско село победи Локо (София). Не е измислено от мен, още от време оно е утвърдено, че при такова негативно развитие на нещата се търси някаква промяна.

От Арда: Мнението на г-н Кременлиев е лично негова позиция, клубът уважава всеки един български отбор

От Арда: Мнението на г-н Кременлиев е лично негова позиция, клубът уважава всеки един български отбор

От тима излязоха със специална декларация

Не може да освободиш 20 футболисти, затова освобождаваш треньора. Клише е, но такова е положението. Търсихме промяна и от това бе продиктувано решението. Новият ни наставник е голямо име, няма нужда от никакво представяне. Надяваме се, че Стойчо Стоев ще ни постави на правилния път и ще постигнем постоянство в резултатите.

Всички имаме вина за лошия старт, не мога да посоча само една причина. Такива са нещата, че почти винаги бушонът в подобна ситуация се оказва старши треньорът. Никой обаче не бива да бяга от своята вина. Може би единствено ръководството не носи такава, защото каквото е казано - това е изпълнено. Резултатите обаче не са такива, каквито ни се иска да бъдат.

Напрежение между треньора и играчите не е имало. Но явно не е намерен общият език, щом Топузаков е казал, че футболистите не са изпълнявали това, което е искал. Все пак не бива да омаловажаваме факта, че сме абсолютно нов отбор. Да, има доста опитни играчи, но не винаги добрите футболисти правят добър отбор. На всеки му е необходимо време, но лошото при нас е, че сме в такава ситуация, че нямаме бреме", каза Кременлиев.

Бившият левскар Кременлиев: Няма какво да се лъжем - "сините" бяха отбор на властта!

Бившият левскар Кременлиев: Няма какво да се лъжем - "сините" бяха отбор на властта!

"Бяха подкрепяни по всякакъв начин"