Съществуването на човек е богата палитра от емоции и незабравими моменти. Един неспирен фестивал на сетивата, където на пиедестал се поставя личното ни светоусещане и душевна хармония.

Тръпката от това да предлагаш мигове, заради които си струва да живееш, е фундамент и за създаването на компанията efbet преди 30 години! Значим юбилей, съдържащ в себе си три десетилетия на много труд, непрестанно желание за усъвършенстване и вечна доза адреналин.

А когато тези три компонента постигнат нужната симбиоза, резултатът е красноречив - efbet e най-голямата верига за онлайн залози и казина в България.

Снимка 512740

Източник: https://careers.efbet.com/

Всичко започва с откриването на първата игрална зала "Колумбия" през 1990 година, а основатели са Стефан Найденов и неговите синове Боян и Цветомир. Първата и може би най-трудна крачка, която дава тласък за следващите такива, по-големите! Наречете го дори и историческа приемственост, тъй като игралната зала все още е тяхно притежание, но вече носеща името efbet.

2011 година е повратна за компанията, тъй като на бял свят се появява и онлайн платформата за залози efbet.com. С други думи, открива се "липсващото звено". Допълнителната доза тръпка и адреналин, тъй търсена и желана от верните клиенти на игралната верига.

Говорим си за емоции, а как да не бъдат те положителни, когато efbet.com, или отлично разработеното мобилно приложение, ни дават цялата свобода в света на залозите!? Получаваме достъп до голямо разнообразие от спортни залози, разпростиращи се от Цар Футбол, та чак до набиращите все по-голяма популярност e-sports. Секциите с класическо казино, слот игри и игри на живо, допълват представата за цялостна завършеност на предлагания продукт. Да не забравяме и за наземните обекти на компанията. В страната efbet управлява над 40 игрални зали, спортни барове и фен корнери, радващи се на огромен интерес сред хората.

Снимка 512741

Източник: https://careers.efbet.com/

За да си един от най-големите на пазара, сред толкова достойна конкуренция, винаги трябва да си отворен към новите технологии и иновациите. efbet се старае да предлага възможно най-добрата услуга. Компанията бе сред първите, които добавиха Live streaming платформа, с която можеш да гледаш футбол на живо и едновременно с това да се възползваш от топ коефициентите им. efbet дава работа на над 1200 служители, като всеки един от тях, редом с развитието на бранда, има възможността да надгражда и в лично професионален план.

Снимка 513362

Източник: https://careers.efbet.com/

Който гледа испанската Ла Лига знае добре, че логото на efbet се появява в двубоите на Реал (Мадрид). To може да се види и при гостуванията на Барселона, където често става фон на отиграванията на гениалния аржентинец Лионел Меси. Чрез тази смела рекламна акция, компанията демонстрира огромното си желание да даде тласък на своята дейност и на международно ниво. През 2020 година брандът стартира свои сайтове за залагания на нови три европейски пазара - Испания, Сърбия и Италия. От три години пък вече развива успешно своята дейност и в Румъния, където дори има и шест наземни обекта, включващи игрални зали и барове.

Сериозните намерения в северната ни съседка се допълват от факта, че efbet спонсорира и елитния футболен клуб УТА Арад, който е петкратен шампион на страната.

Снимка 512743

Източник: https://www.uta-arad.ro/

Освен доверието на своите клиенти, компанията се гордее с признателността на спортна България. Приоритетно, заради изключителните ѝ инвестиции в родния спорт. Те надхвърлят 25 млн. лева годишно, което е глътка свеж въздух за редица отбори, първенства и федерации във времена на безпрецедентна икономическа криза.

efbet даде името си на българския елитен шампионат по футбол. Едно успешно партньорство, което се очаква да продължи още дълги години. От него печелят всички, най-много, живеещите с емоциите на родното първенство, фенове. Най-голямата верига за онлайн залози и казина в България оказва незаменима финансова подкрепа на елитни клубове като: ФК ЦСКА 1948, Лудогорец, Берое, Арда, Локомотив (Пд), Монтана.

Снимка 508153

Източник: Официален сайт на Лудогорец

Редица отбори от Втора лига също могат да се похвалят със спонсорски договори. Сред тях са Локомотив (София), Струмска слава, Созопол, Хебър...

Това, което отличава efbet от останалите конкуренти на пазара, е страстта и желанието, с които фирмата се стреми да развива и аматьорския спорт в страната. Редица малки клубове продължават своето съществуване единствено заради подкрепата от компанията. Футболни селекции като Атлетик (Каблешково), Балкан (Банище), Стрела (Вълкосел) и т.н, биха го потвърдили!

Снимка 512742

Източник: https://careers.efbet.com/

еfbet посрещна своята 30-годишнина, подпомагайки още женския футбол, мини футбола и футзала, българската федерация по волейбол, баскетбол и бокс. Също така и редица талантливи спортисти, които се нуждаят от вяра и финансова подкрепа, за да сбъднат своите професионални цели.

Снимка 512747

Източник: LAP.bg

Три десетилетия след своя старт, efbet сбъдва мечти! С детайл към всеки отделен човек или спортна организация, компанията не спира да подарява мигове, заради които си струва да бъдеш жив! Неутолима тръпка за добротворчество, която е без аналог. Оттук насетне един от лидерите на българския пазар отправя поглед към нови върхове за покоряване. Едно обаче е сигурно - емоцията с еfbet винаги ще бъде гарантирана.