Треньорът на Ботев (Враца) - Дженаро Иедзо заяви след равенството с Царско село (0:0), че отборът му има какво да губи в последния кръг при гостуването си на Пирин (Благоевград).

"Срещата беше много оспорвана от началото до края. Царсеко село дойде тук с идеята да не допускат голове и да успеят да направят равен. Опитахме да намерим някаква пролука, да направим нещо, но не се получи. Имахме няколко шанса, които за съжаление не реализирахме.

Казаха ми, че съдията е трябвало да ни даде дузпа. Ще прегледам ситуацията на запис. Имаше мачове, в които отборът допускаше по 4-5 гола, но заздравихме защитата. Ако погледнем няколко мача назад, имахме много шансове. Правим всичко възможно, за да имаме някакъв успех. Много е важно в мача да има баланс между всички действия.

Гледахме Пирин в последните мачове. Успяха да си запазят мястото спокойно. Ще дадем всичко от себе си срещу тях. Те няма какво да губят, но ние имаме. Царско село също ще има мач срещу отбор, който е сигурен за участието си в елита", каза Иедзо.

Ботев (Враца) и Царско село завършиха наравно 0:0

Ботев (Враца) и Царско село не успяха да определят кой ще остане в елита и ще треперят до последно

Вижте подробности