Бившият футболист на Литекс и ЦСКА, след което директор на "Армията" - Драголюб Симонович, продължава да пише интересни неща във "Фейсбук" профила си. Днес той взе отношение за това как се използва системата ВАР в България.

Ето какво написа Драголюб Симонович:

"Вече не става въпрос дали са ощетени един, два или три клуба. Това което се случва тази година е безпрецедентно престъпление. И преди е имало съдийски грешки и кражби, но заради всичко, което се случва тази година, това българско футболно първенство трябва да бъде официално обявено за невалидно. Нито един клуб не заема мястото, което му принадлежи според играта, според редовно отбелязани голове, основателно присъдени или неотсъдени дузпи и засади. И болната амбиция на един его-маниак вече не е единственият проблем, с всичките си действия, заедно с всички останали членове на организираната престъпна група, директно се унищожава и малкото останало от българския футбол.

Дали Кашай ще бъде сменен е маловажен въпрос. Още от първия ден той беше добре платена марионетка и предвиден да бъде изкупителна жертва, когато членовете на ОПГ преценят, че е изхабен. Ботев Пловдив проплака, Берое реве, Ботев Враца писка, на бате Венци откраднаха 9 точки, Илиан Илиев го наказват за обиди към съдиите, от Левски, въпреки 40-годишното приятелство, пишат "кървави" писма на "подпийналия и припадналия", от Спартак Варна се оплакват, че ще изпаднат заради съдиите... Но, когато дойде конгреса, всички тези клубове дисциплинирано и мазохистично вдигат "ръчички" и гласуват за този, когото обвиняват, че непрекъснато ги краде... ЦСКА е единствената "черна овца" на българския футбол. На конгреса гласуват против това БФС, на стадиона пеят "2.2.16.16", само те са на протестите пред парламента и протестират и на палатки пред БФС...

Единствено ЦСКА наистина иска промени в българския футбол и затова е посочен за най-големия враг на организираната престъпна група. Знае добре това и началникът на "футболната секция на ОПГ" известен като "гелосана мастия" и знае, че ЦСКА е единственият истински враг и единственият който може да разруши системата му, създадена преди 10-12 години. Система, в която всяка година Лудогорец е шампион, а за всички останали е предвидено "играйкане". И Левски никога не е бил смятан за сериозен съперник, защото все пак, Левски и Лудогорец са "братя по Виваком". И съвсем малко не стигна замисленият план да се осъществи. Някъде през пролетта на 2014 година, след една победа на Лудогорец срещу почти финансово фалиралия ЦСКА с 4:0, собственикът на Лудогорец остана "възхитен" от играта и състоянието на ЦСКА и работата на треньора на ЦСКА тогава, и след този мач с голям кеф и видно щастлив заяви, че това е правилният път за ЦСКА. А пътят, предвиден от ОПГ за ЦСКА, беше гробище и изчезване от футболна карта на България.

Драголюб Симонович с още любопитни разкрития за ЦСКА и Гриша Ганчев

Драголюб Симонович с още любопитни разкрития за ЦСКА и Гриша Ганчев

Бизнесменът бил бесен след победата на Литекс с 8:0

Само идването на Гриша Ганчев на "Армията" не влизаше в плана, а когато единственият нежелан от ОПГ в ЦСКА спечели и Купата на България от В-група беше ясно, че нищо вече не е същото... Развали им се планът, а те бяха предвидили всичко... "

Сега сме в края на 2022 година, криминалният терор продължава повече от десетилетие, с политическата и финансова подкрепа на властта, с БФС като обикновен слуга на его-маниака. Специална роля във всичко това имат футболните съдии, една организирана и корумпирана шайка. И когато се смяташе, че въвеждането на ВАР ще допринесе за промени и по-справедливо съдийство, българските футболни съдии успяха да превърнат и ВАР в инструмент за още по-големи кражби. В началото бяха объркани, но не им трябваха повече от 6 месеца, за да се адаптират кам "дигитализацията" на футбола. Кой знае колко години и колко умни хора са работили върху системата ВАР, за да бъде готова за използване и да направят футбола по-честна игра. Но за по-малко от година българските футболни съдии успяха да внедрят "вирус" във ВАР и да превърнат ВАР в идеален инструмент за още по-големи кражби и измами.

Българският вариант на системата ВАР не се различава от играта на карти сВАРа. И сВАРата и "българският вариант" на системата ВАР са български изобретения. Българската футболна сВАРа се играе по следния начин: Седмак спатия известен още и като "Цецо Йончев"(още едно доказателство за връзката между футбола и сВАРата), повече от 10 години, постоянно е в ръцете на "гелосания играч", а ако случайно играта стане несигурна, държавата и БФС ще помогнат с по едно "асо"... В такава игра победителят е известен предварително, а на останалите участници в "играта" им остава само да пилеят парите си като най-големите тъпаци. Е, все пак, те са оставени да се "наслаждават на играйкането"...

Независимо и от ВАР, и от сВАРа, и всичко останало, г-н Караманджуков, като голям любител на туризма, трябваше да посети "туристическите атракции" в Кърджали през последните дни... Никога не се съмнявайте в любовта на г-н Караманджуков към "туризма"...