Изпълнителният директор на тима от Втора лига ЦСКА 1948 Добрин Гьонов пак не пропусна да коментира ЦСКА от Първа лига, който се бори за титлата на България. "Армейците" на Любослав Пенев са на 5 точки от лидера Лудогорец по пътя си към 32-рата. ЦСКА 1948 пък се бори за влизане при най-добрите.

"Точно трима платени тролове пускат лъжи по наш адрес. Всеки знае имената им. Преди ни свързваха с Кирил Домусчиев. Сега едва ли не ни "обединиха" с Левски, тъй като Васил Божков се зае с клуба от Подуяне. Нека се знае - наш исторически съперник е точно тимът от Подуяне и се надяваме скоро да се срещнем на терена", обясни Гьонов на пресконференция.

"Финансирането идва от продажбата на билети артикули, тв права и 13 спонсорски договора. Плюс дарения от по-заможни фенове, няма какво да ги крием, те са на всеки наш мач", добави той и обърна внимание на ЦСКА.

"Там се хвалят само с направеното в Панчарево, но то е финансирано от човек, който никога няма да даде пари за тролове и подобни кампании. Знаем, че преди 3 години част от феновете на ЦСКА избраха нас, други - отбора от "Армията", трети - никой, четвърти - никой, но ходят на мачовете с Левски. Уважаваме мнението на всеки. Добре е дошъл", завърши той.

ЦСКА 1948 загуби от Сливнишки герой в контрола

Тим от Трета лига изненада неприятно ЦСКА 1948

"Червените" загубиха от Сливнишки герой в контрола