Димитър Димитров даде интервю за Канал 3, в което насочи вниманието на аудиторията към случващото се в Левски. Херо бе категоричен, че има договор с Иртиш, а информациите, че може да заеме пост на "Герена" не отговарят на истината.

"Не обръщам внимание на спекулации. Несериозно е това, което се пише. Имам договор за още две години и няма как да го прекъсна.

Снимка 291528

Източник: http://fcirtysh.kz

Надявам се с правилните хора в ръководството сега да намерят изход, за да може да изведат Левски там, където заслужава. Убеден съм, че това нещо ще стане, но според мен трябва време. Няма да стане толкова бързо.

Съмненията и въпросите в Левски вече са прекалено много

Съмненията и въпросите в Левски вече са прекалено много

Смяната на собствеността протича по партизански

Няма да правя реклама на Павката Колев. Достатъчно добре го познавам, ние сме приятели с него. Убеден съм в неговите качества и възможности.

Снимка 399901

Източник: LAP.bg

Дерменджиев? Гошо го познавам добре, работили сме заедно. Той има качества и възможност, а той го е доказал разбира се през годините. Няма какво да им правя реклама.

Снимка 401760

Източник: levski.bg

Във футбола нещата не стават веднага с магическа пръчка. Трябва време и търпение от феновете на Левски. Те доста са изстрадали през тези 10 години, така че ще имат още малко търпение да видят отбора си в друга светлина", каза Херо.

Левски смени терена в Кипър

Левски смени терена в Кипър

Георги Дерменджиев бе недоволен от предишното игрище