Легендата Димитър Бербатов сподели, че все още не е достатъчно готов да ръководи българския футбол.

"Аз имам много амбиции, свързани с различни неща. Да ръководиш целия футбол наистина трябва да си много готов. Трябва да знаеш къде отиваш, как ще действаш, хората, с които ще работиш, защото не може да си сам. Трябва да имаш съмишленици. Трябва да сме на една и съща вълна. Да знаем какво искаме да постигнем. Един да не е на тази вълна и започват проблемите", коментира Димитър Бербатов в специално интервю пред "Нова".

При напомнянето за думите му от преди време - "Когато на повечето от вас ви омръзне да ви лъжат и да ви манипулират, може да ме потърсите, за да оправи някой футбола", Бербо коментира:

"Аз много добре помня какво съм казал. Въпросът е дали аз ще бъда готов да дойде този момент да кажа: "ОК, хайде". Защото може да има по-готов от мен. Това е нещо, което съм го казал едно време. Бил съм и наперен, и е било от самочувствието ми, което и в момента си е доста високо. Но тогава, изхождайки от младостта и от емоцията, разбира се, че съм го казал. Мислел съм го, продължавам да го мисля, защото имам своите амбиции и си мисля, че ще ми подхожда нещо подобно. Ако дойде този момент, като дойде, аз трябва да знам, че съм готов, защото не мога да ходя и да казвам: "Ходи свърши това, аз съм шефа тук и аз ще казвам какво се случва". Трябва да си готов, няма как".

Германска медия: Бербатов е идеален вариант за нападението на Шалке 04

Германска медия: Бербатов е идеален вариант за нападението на Шалке 04

"Може и да е на 37 години, но все още е гладен за голове"