Голмайсторът на националния отбор за всички времена - Димитър Бербатов сподели пред медиите впечатленията си от провелия се в Националната спортна академия детски футболен турнир "Данониада 2018".

Нападателят обърна внимание на всяко дете, което пожела автограф, както и на техните родители, които го помолиха за снимка.

Димитър Бербатов даде 281 автографа в НСА!

Бербо даде 281 автографа в НСА!

Всеки получи снимка или подпис от мегазвездата на футбола ни

Ето какво каза звездата ни за бъдещите си професионалния намерения, за критиките към него от страна на някои фенове в страната, както и за това ще спира ли с футбола:

"И аз съм бил като децата. И аз съм мечтал. Започнал съм от самото начало. Посъветвах загубилите да не униват, за да се поучат от пораженията, а да не се разстройват заради тях. Когато вървиш по правилния път, рано или късно нещата трябва да се получат.

Едните си мечти ги постигнах и реализирах, други не. Така е в живота.

Снимка 359881

Източник: topsport.bg

Не ме притесняват коментарите на някои фенове, че съм тренирал с този или онзи отбор. Всеки да си говори каквото иска. Но не им прави чест това, че са ме поставили в подобна роля. В негативна. Свободен съм да тренирам с когото пожелая.

Да, точно така, правилно сте разбрали - ако нямам оферта през лятото, спирам с футбола. Все пак съм на 37.

Актьорска кариера? Разбира се, чакам обаждане от Холивуд.

Снимка 359872

Източник: topsport.bg

Треньор на деца? Направил съм известни постъпки в тази насока. Ще видим какво ще се случи, ако се случи. Не настоявам за нищо конкретно. С децата се работи много по-лесно.

Не мога да критикувам управлението на футбола ни. Аз имам правило - ако не съм част от нещо, не го критикувам и обсъждам медийно. Нямам това право. Ако не съм сигурен, че бих могъл да свърша една работа по-добре, не ми влиза в задълженията да изразявам категорично становище по съответната тема.

Снимка 359876

Източник: topsport.bg

Да, с Мартин и Стилиян излязохме на добро ниво в чужбина. Вярно е, че сега футболистите ни по-скоро се реализират в съседни и близки до нас държави. Не знам, надявам се скоро нещата отново да се променят", каза Бербатов.

Децата на Берое спечелиха "Данониада 2018", Димитър Бербатов награди всички участници (ВИДЕО+СНИМКИ)

Децата на Берое спечелиха "Данониада 2018", Бербатов награди всички участници

Митко сподели, че ще "наблюдава развитието на талантите и им желае успех"