Бившият наставник на Лудогорец - Георги Дерменджиев сподели, че чувства специални всички титли, които е спечелил като треньор на "орлите". Специалистът не изключва възможността някой ден да поеме Левски или ЦСКА. Ето какво още каза пред колегите от "Спортал".

"В Лудогорец е много високо вдигната летвата, за да може да влезе българин да играе. Отговорността в този клуб е огромна. Лудогорец иска български състезатели, но въпросът е дали ако заложат на повече наши момчета, ще могат да се надиграват с отбори като Реал Мадрид, Ливърпул, ПСЖ и Арсенал. Когато бях начело на тима играехме като равен с равен с водещите европейски отбори, защото бяхме добре подготвени".

"Има и други, които изготвят стратегия, имат амбиции и чертаят планове. Проблемът е, че бързо се отклоняват от първоначалната стратегия".

"Желанието ми е още няколко години да работа в клубен тим. Разбира се, че е възможно да поема национален отбор. Хубчев обаче си върши отлично работата с играчите, с които разполага. Не изключвам възможността някои ден да поема Левски или ЦСКА. Обичам професията си и искам да работя. Не бих се ангажирал да кажа, че със сигурност някой ден отново ще стана треньор на Лудогорец".

"Всички титли с Лудогорец са много ценни. Няма титла, която да няма свой щрих. Това са етапи от развитието на този отбор. Най-ценни и важни са мачовете от плейофите. Там е най-трудно и напрежението е огромно. Влезем ли в групите, става по-лесно. Напрежението пада, тъй като сме си постигнали целите".

Лудогорец завърши наравно 1:1 с Цюрих от Швейцария

Лудогорец остана без победа в Лига Европа, "орлите" с равенство и срещу Цюрих

Селекцията на Тони Здравков остана на дъното в група "А"