Бившият футболист на Левски и настоящ на Славия - Дарко Тасевски обяви, че е помогнал финансово на "сините". Припомняме, че плеймейкърът се възстановява от скъсани връзки на коляното и ще бъде извън игра до лятото. Техничарят обаче е напълно убеден, че тежката травма не означава край на неговата професионална кариера. Според Дарко ще бъде много трудно Левски да се пребори за титлата на България.

"Изненадан съм от бързото възстановяване до този момент. Бързо хвърлих патериците и се надявам лятото да съм готов за игра. Като се замисли човек, някои ще кажат, че съм свършил с футбола. Но аз не смятам, че това е начина да прекратя кариерата си и ще изиграя още поне една-две години. Не смятам да се предавам. Ще се върна да играя още футбол.

В Левски откриха специален номер за дарения

В Левски откриха специален номер за дарения

"Всичко се състои в нашите задружни сили!"

В Славия се дава шанс на младите за разлика от грандовете в България, където се гонят бързи резултати. Ето в Левски Станислав Иванов е страхотно младо момче. Показа добри игри и има качества в него.

Жалко е това, което се случва в Левски. Нещата потръгнаха в тази една година. Вижда се баланс в отбора. Но ето, че станаха тези неща. В такива моменти чужденците е трудно да играят по начина, по който могат. И преди проблемите не се виждаше голям шанс Левски да пребори Лудогорец, но сега вече е невъзможно.

За съжаление в този момент не виждам как ще се излезе от това положение, в което е клубът последните десет години. Трябва нов собственик и всичко да се почне отначало. Като точки и като място не е лошо. Като игра не съм доволен от това, което виждам от отбора. На този етап не се вижда изход. В Лудогорец организацията е безупречна. Може би един трофей ще даде ново начало.

Наско Сираков също е помогнал финансово на Левски

Наско Сираков също е помогнал финансово на Левски

Легендата обаче нямал намерение да обявява официално сумата, която дарява

Любовта на феновете е победа и успех за Левски като клуб. Но не могат само феновете да издържат клуба. Като разбрах за бюджета от милион и половина - два. Това са много пари. На първо място е оцеляването и стабилизирането на клуба. Но няма как феновете да идват на стадиона, ако отборът постоянно губи. И аз помогнах на клуба, но не искам да го афиширам. За мен е малко излишно да се показва публично, че си дал пари за спасението на клуба.

В момента съм футболист на Славия и в неделя се надявам ние да победим. В неделя искам победа за Славия, а Левски да вземе Купата. Жалко, че няма да мога да играя, защото се очакват пълни трибуни. Аз все пак ще бъде на стадиона". Не отписвам варианта да завърша кариерата си в Левски, но не очаквам да се случи. Докато бях в Тайланд имаше контакт с мен, но така и не се получиха нещата да се завърна на "Герена". Тогава така са преценили, че нямат нужда от мен", каза той пред Канал 3.

Мартин Райнов излиза със специална маска срещу Славия

Мартин Райнов излиза със специална маска срещу Славия

Очаква се да влезе в ролята на централен бранител