Даниел Наумов даде интервю за Bulgaria On Air. Ето какво каза вратарят на Лудогорец:

"Чувствам се щастлив на този пост. Като малък започнах да играя като вратар и така до днес, така че това най-много обичам.

Стойчо Стоев: Очаквах по-труден мач срещу Ботев (Пд)

Стойчо Стоев: Очаквах по-труден мач срещу Ботев (Пд)

"Още не сме спокойни въпреки преднината"

Смятам, че и в школата на ЦСКА и после в мъжкия отбор на Лудогорец винаги съм работил с много добри специалисти, които са ми давали съвети. В Лудогорец тренирам при много добри условия и смятам, че всичко това до момента много ми е помогнало. Това винаги ме е стимулирало! Хората да вярват в мен и щом те ме определят като такъв, значи е така".

Дебютът в А група на талантливият вратар е през 2017 година с първия отбор на Лудогорец срещу Черно море. "Да, дебютирах в А група с първия отбор тогава, победихме с 3:1 - хубав мач се получи. Черно море поведе рано, но ние тогава бяхме по-млади момчета, стиснахме зъби и обърнахме мача".

Лудогорец продава Ренан през лятото

Лудогорец продава Ренан през лятото

Пламен Илиев ще бъде първи избор под рамката на вратата

В момента Наумов пази под рамката на вратата за втория отбор на Лудогорец. Конкуренцията за поста в тима е сериозна, а ето как той гледа на нея.

"Отборът ни е много добър, а конкуренцията сериозна. Затова смятам, че на този етап за мен ще е най-полезно да премина под наем в друг тим. Доста клубове вече се обадиха, но има един месец до летния трансферен прозорец, така че ще подбера това, което е най-добре за мен".

Даниел Наумов бе част от юношеския национален отбор на България до 19 години, който игра на Европейското първенство в Грузия. Момчетата, водени от Ангел Стойков, доказаха, че у нас все още има футболни таланти, които чакат да бъдат развити и заблестят. Възможно ли е тези успехи, същите футболисти някой ден да постигнат и с "А" националния отбор?

Лудогорец набеляза бек и крило от Холандия

Лудогорец набеляза бек и крило от Холандия

Привличането на играчи на тези позиции е приоритет за "орлите" през лятото

"Да, разбира се. Това винаги ми е било мечта! Както всички знаем, не сме се класирали от доста време на голям форум. Сега с младежкия отбор ни предстоят квалификации и вярвам, че имаме силите да се класираме. Капитанската лента щом треньорът е решил да ми я даде и щом отборът ме е приел като капитан, това ме мотивира. Това, естествено, ми дава по-големи задължения, което на мен винаги ми е харесвало. Смятам, че притежавам качествата и искам да играя за някой от топ отборите в Европа", каза амбициозният футболист.

Димо Бакалов се завръща в Пловдив

Димо Бакалов се завръща в Пловдив

Очаква се той да е под наем при "черно-белите"