ЦСКА загуби финала за Купата на България. Игра по-добре от Локомотив (Пловдив), но се провали на дузпи. Пак пропусна Али Соу, за кой ли път. Вратарят Бусато пък не спаси нито един удар от бялата точка. Причините за поредния сезон без трофей за ЦСКА ще отбележим в друг текст. В този иде реч за продължаващото объркване от страна на фенове на борещия се да не фалира Левски. Е ли това ЦСКА или не е... Всъщност, видяхме такова объркване и у привържениците на Локо снощи. Пяха "бий чорбата по главата", после пяха нещо си за Литекс, после пак се присетиха за "чорбата", за да се стигне до транспарант "още от дете припозна това тире".

Да има малко радост и за левскарите. Които изтърпяха много през този сезон. Най-вече драмите с акциите, разнасяни из Софийските улици и булеварди от журналиста Сашо Диков. Между десетките интервюта с Тити Папазов, пропити със сълзи и хвърляне на амбразурата, между новините за лиценз и тежки преговори с Петър Хубчев за заплати и неустойки, между всекидневни такива за напускащи играчи, между вести, че още няма намерени пари от новите собственици, между отпадането на полуфинал за Купата от същия този Локомотив, който надигра тотално Левски в първия полуфинал за същата тази Купа, феновете на "сините" дочакаха и "добрата новина" - няма трофей за ЦСКА.

Чудесно. Няма. От 2016-а насам няма, вече 4 години. За Левски няма от 11. Откакто "армейците" се завърнаха в Първа лига, винаги са пред големия си съперник в крайното класиране на Първа лига. Имат предимство и в резултатите от Вечното дерби. Това дерби не е Вечно за "сините", ама и те като феновете на Локо по време на въпросния мач - бясно слаломират между "чорбата", "червените боклуци", "Литекс" и "тирето" - като Тити на червено.

Видяхме и какви ги свърши Вили Вуцов след финала. Според колеги, той е сърдит, че не го взимат на работа в Левски. Голям приятел е с Тити, а още няма покана. Може след този клип да има.

Да има... и за левскарите малко радост да има. Сега, в края на този сезон. Че идва нов, вече селекции се правят. И е доста вероятно 11-те години да станат 12, отколкото 4-те да станат 5.

От Левски поздравиха Гонзо

От Левски поздравиха Гонзо

"Ръководството, футболистите и служителите на Левски честитят празника на Георги Иванов"