След като дадоха своя вот за "Футболист на годината", читателите на ТОПСПОРТ определиха и кой според тях заслужава да бъде треньор №1 за отминаващите 12 месеца.

Продължилото повече от седмица допитване се произнесе, че Станимир Стоилов е наставникът направил най-добро впечатление. Макар, както се казва, "да е в бизнеса", едва от септември, работата му в Левски явно е оставила единствено позитиви сред нашата виртуална общност. Мъри печели анкетата с вот от 37,6% (1464 гласа).

Второто място остава за големия му съперник от ЦСКА - Стойчо Младенов. Екзекутора имаше изключително успешни пет месеца, начело на "армейците", като за тях вкара тима в групите на Лига на конференциите, а също така диша и във врата на Лудогорец в шампионата. За Младенов са гласували 31% (1207 гласа).

анкета

ТОПСПОРТ ви пита: Кой специалист заслужава приза "Треньор на годината"?

Любослав Пенев 4.1%

Стойчо Младенов 31.0%

Станимир Стоилов 37.6%

Николай Киров 3.5%

Станислав Генчев 1.1%

Александър Тунчев 3.2%

Ивайло Петев 1.7%

Илиан Илиев 12.2%

Ясен Петров 1.8%

Друг. 3.8%

Почетната трета позиция заема Илиан Илиев. Специалистът прави поредна силна година с Черно море, за което е бил подкрепен от 12,2% (476 гласа).

В анкетата на ТОПСПОРТ гласуваха 3897 души. Припомняме, че в допитването ни за "Футболист на годината" - потребителите ни отредиха позиция №1 за Георги Йомов от ЦСКА.

Читателите на ТОПСПОРТ: Георги Йомов трябва да е "Футболист на годината"

Читателите на ТОПСПОРТ: Георги Йомов трябва да е "Футболист на годината"

Участие в анкетата на нашия сайт взеха близо 5000 човека