Младият треньор Георги Чиликов коментира актуални теми около футбола. Той сподели отношение по борбата за титлата, както и формата на Левски.

"Ако трябва да обобщя с едно изречение - ЦСКА трудно може да стане шампион. Не е невъзможно, по-големи разлики също са били стопявани, но съдейки по моментното състояние на отборите, трудно ще стане.

Лудогорец е далеч от състоянието, което беше в последните години. Последните години отстъпва от това, което помним и знаем.

Те са в процес на селектиране на нови футболисти, на адаптация. Не са този отбор, който да плаши всички. Въпреки това, те са с крачка напред пред другите отбори.

Има много положителни неща, които се случват. Убеден съм, че ще вървят във възходяща линия, тъй като инвестираха отново в добри футболисти.

Левски също върви във възходяща линия, въпреки загубата. Загуби ще има. Левски показа зъби и агресия, особено през първото полувреме. Докато имаше физически сили, противопостави се добре, добре пресираше.

Балъков след коментара на Херо: Ако Чиликов бе споделил причина от подобен характеер, бих застанал зад него

Балъков след коментара на Херо: Ако Чиликов бе споделил причина от подобен характеер, бих застанал зад него

Може би Димитров знае причината за напускането на Чили, но не и аз, споделя Бала

В определени моменти изненада отбора от Разград. Част от футболистите отпаднаха физически.

Някои от тях не са играли в последно време, изтърваха пълноценната подготовка и това натежа в един момент. Естествено, във футбола трябва да имаш и късмет.

В последната минута да отбележиш гол. Докато имаше физически възможности, Левски стоеше доста добре. В един момент се разпокъса и това даде възможност на класата на Лудогорец да накаже грешката.

Смените в Разград са равностойни, което също наклони везните. Левски като присъствие, динамика и самочувствие показа, че върви напред", коментира Чиликов в "Студи Дерби".