Черно море се измъчи, но все пак достигна до заслужена срещу Хебър (Пазарджик) с 1:0. На стадион "Тича" във Варна гостите се бранеха отлично до 86-та минута, когато 17-годишният талант Николай Златев матира отбраната на Хебър и върна "моряците" на победния път.

Двата отбора изиграха слабо първо полувреме, в което почти не успяха да създадат сериозни голови положения. Първата ситуация в мача бе за домакините в 4-та минута, когато Велислав Василев центрира от корнер, а от чиста позиция Живко Атанасов засече топката с глава, но тя премина встрани от вратата на Хебър.

Снимка 587057

Източник: startphoto.bg

В 21-та минута Мартин Дичев центрира в наказателното поле на гостите отляво, а Матиас Курьор стреля опасно с глава, но вратарят Петър Дебърлиев успя да спаси. В 26-та минута домакините можеха да открият резултата. След разбъркване в наказателното поле топката попадна у Живко Атанасов, който бе сам срещу вратаря на Хебър Петър Деберлиев и стреля, но топката се отби в тялото на стража на гостите.

Черно море - Хебър 1:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Черно море - Хебър 1:0 (Развой на срещата по минути)

Срещата на стадион "Тича" във Варна е тази вечер от 21:00 часа

В 52-та минута Мади Кета опита далечен удар, но топката премина встрани от вратата на Хебър. В 54-та минута гостите отправиха първия си удар в мача, когато Олекси Лобов стреля от дистанция, но топката попадна в ръцете на вратаря на Черно море Иван Дюлгеров.

Снимка 587060

Източник: startphoto.bg

В 66-та минута Мади Кета стреля много опасно отляво по диагонал, но вратарят Петър Дебърлиев успя да спаси. В 72-та минута Мади Кета стреля силно от 20-тина метра, но топката премина над вратата на гостите. В 86-та минута николай Златев бе изведен в отлична позиция при контраатака на домакините, напредна и с хубав удар по диагонал отдясно вкара за 1:0 и донесе трите точки на домакините.

Снимка 587064

Източник: startphoto.bg