Бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров разкри, че е имал проблеми с Люпко Петрович, който води отбора. Причината за освобождаването му от клуба било, че е отговарял на ръководството. Бодуров обяви, че не би играл в Левски заради реакцията на феновете на двата отбора.

"Чакам конкретни оферти от чужбина. Всеки ден ми звънят, но знам как стоят нещата и има много самозванци. Не вярвам, докато няма нещо черно на бяло. Честно казано, не ми се мърда от Благоевград. Ако има изгодна оферта бих отишъл в чужбина, но само до лятото. Аз отбор в Първа лига мога да си намеря със сигурност. С Пирин имам разговори. Такова ръководство в България няма. Готов съм да остана и да помогна на Пирин да се върне там, където му е мястото. Станислав Манолев и Светослав Дяков имат желание да се върнат в Пирин и нищо чудно да се върнат лятото. Пирин заслужава да се приберем и да направим силен състав, който ще бъде фактор и в Първа лига", каза той пред Канал 3.

"Бях щастлив в ЦСКА, този клуб ще остане част от моя живот. Искам да запазя само хубавите моменти. Не знам точно какво се случи лятото. Трябва да питате ръководството. Никакви причини не ми бяха казани на мен. Не съм бил контузен. Беше странно. Не беше най-добрият начин да се разделим. Остава горчивина в мен. Ще е много тежко ЦСКА да се пребори с Лудогорец, да не кажа невъзжмо. Надявам се да имат късмет за Купата и да вземат трофей, за да успокоят феновете. Без късмет обаче не може. Имам мнение на какво се дължи спадът този сезон, но ще го запазя за себе си. Щом си на четвърто място значи нямаш резултати. Не си взел най-важните мачове.

Сменяхме треньорите на по-малко от 6 месеца. Това не е приятно и влияе. След две загуби да се сменя треньора. С всички треньори съм работил добре освен с Люпко Петрович. Дори с него не съм се карал, просто той взе няколко странни решения като това с изваждането ми от отбора. Дали е било само негово решение не знам. Не съм усетил нещо лично, но наистина беше странно това, че ме извади", добави той.

"Имах още какво да дам на ЦСКА. Когато разтрогнахме ми казаха, че съм бил най-добрият в отбора, но съм отговарял на шефа и заради това ме освобождават. Проблеми с никого в съблекалнята не съм имал. Не мисля, че беше ползотворно и за отбора това, че се разделихме и резултатите го показват. Всичко в съблекалнята беше перфектно. Някъде другате се скъса нишката. Колектива винаги е бил на ниво. Не е имало проблеми. Когато дойдох в ЦСКА бях чул за деление на българи и чужденци, но откакто аз бях в отбора, такова нещо не е имало. Бяхме много близо до това да бутнем Лудогорец. Може би ни липсваше още малко класа, за да успеем. Не е било само късмет, напрежението и психиката на футболистите също си оказаха ролята. Но футболистите на Лудогрец усещаха, че им бяхме реална конкуренция.

Не е имало оферта от Левски. Всичко беше спекулации. Не е имало разговори и никой не ми се е обаждал. Те си имат техните проблеми. Не ме блазни идеята да облека фланелката на Левски. Работил съм с Петър Хубчев в националния отбор. Дори и да се случи нещо, аз все пак съм играл в ЦСКА. Не бих си причинил такъв стрес, защото тогава феновете и на двата отбора няма да го приемат добре. Няма какво повече да коментирам темата Левски. Имах разговори с ЦСКА 1948. Просто не се разбрахме. Знаех колко саможертви трябва да направя за да отида там. Мачовете между Левски и ЦСКА винаги са с голям заряд. Левски имат проблеми сега. ЦСКА не постигат добри резултати в контролите. Надявам се ЦСКА да е по-добрият отбор и да победи", каза още Бодуров.

Николай Бодуров тренира с Пирин

Николай Бодуров тренира с Пирин

Защитникът е без отбор