Благой Георгиев коментира опциите пред себе си да се завърне във футбола. Бившият халф даде мнението си и за престрелките, които има между него и боса на Славия Венци Стефанов. 

"Истината е, че футболът много ми липсва. 20 години съм се занимавал професионално с този спорт и ми е тежко да стоя отстрани. Допълнително ме мотивира представянето на Мартин Камбуров, Емил Гъргоров и Георги Илиев в елита. Не съм спирал да играя, макар и на малки вратички. Боли ме, че се отказах по други причини. 

Физически винаги съм бил добре, но ще ми трябват 1-2 месеца да си върна усещането за големия терен. И ще съм напълно готов след една зимна подготовка. Все пак футболът не е стихотворение, че да се забрави. Има интерес към мен от Русия - преди две-три седмици говорих с няколко души, но след раждането на сина ви, приоритет ми е да играя в България. Потърсиха ме от няколко наши отбора, но не искам да уточнявам имената им.

Никога не съм се карал с Венци Стефанов. Винаги съм говорил за него с уважение и респект. Все пак той ме взе в мъжкия отбор на Славия. Наскоро каза, че съм бил културист. Да , такъв съм щом толкова години ги мъкнах на гърба си", заяви Георгиев пред "Диема спорт".

Венци Стефанов: Благойчо е заприличал на слон, не го виждам къде ще играе

Венци Стефанов: Благойчо е заприличал на слон, не го виждам къде ще играе

"Ние сме професионален клуб, а не клуб за културисти, татуировки или нещо друго"