Защитникът Лукас Масоеро потвърди пред "Мач Телеграф", че е имало вариант да отиде в Шахтьор (Солигорск), но той е пропаднал. Футболистът отказа да поднови своя договор с Локомотив (Пловдив) и понастоящем е свободен агент.

"В момента не знам къде ще играя през новия сезон. Със сигурност не искам да се връщам в Южна Америка. В Европа ми харесва, животът е по-спокоен и искам да остана. Имах две предложения от Израел, но не искам да ходя там и ги отхвърлих.

Към момента няма нищо конкретно около мен. Очаквам да видим какво ще се появи в следващите дни", каза още аржентинският бранител, който бе набелязан, привлечен, а на практика и наложен в състава на Бруно Акрапович от собственика Христо Крушарски.

Масоеро не изключва варианта до остане и в България. "Харесва ми и може да се случи. Към момента обаче никой не ме е търсил. Искам да изчакам преди да взема решение", коментира аржентинецът.

Треньорът на "черно-белите" Александър Тунчев със сигурност го иска в състава си. Няма да е голяма изненада, ако и самият той в крайна сметка реши да потърси ръководството на "черно-белите", за да подпише нов договор.

Турски клуб набеляза трима българи

Турски клуб набеляза трима българи

Коджаелиспор търси крило