Ръководството на Ботев (Пловдив) съобщи на сайта си, че билети за градското дерби с Локомотив няма да бъдат продавани в деня на мача. Промяната е във връзка с тази в Закона за опазване на обществения ред.

Текстът в Закона забранява в деня на срещата да се продават пропуски само в случаите, когато двубоите са определени като такива с "висок риск", а пловдивското дерби попада в тази графа.

Берое обърна Ботев (Пд) с 2:1 след драма в последните 15 минути

Берое обърна Ботев (Пд) с 2:1 след драма в последните 15 минути

Домакините доминираха в мача, но късметът им помогна да спечелят

Ето какво още написаха "канарчетата":

"ПФК "Ботев" ще предостави възможност на своите привърженици да закупуват билети на предварителна продажба в продължение на четири дни - от вторник до петък, включително. Разпространението на талоните ще се извършва в клубния фен-магазин, който ще работи от 10:00 до 18:00 часа във вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ще се продават билети за Централната Трибуна (10 лв.), Трибуна Юг (8 лв.) и Трибуна Север (12 лв.), като на северната трибуна ще бъдат допускани САМО деца с придружители. Притежатели на билет за Трибуна Север, които опитат да влязат в сектора без дете, няма да бъдат допускани в него.

ПФК "Ботев" ще предостави пропуските за Сектор Гости на ръководството на "Локомотив", което ще има ангажимента да организира и информира своите привърженици за начина на разпространението им".