Българският футболен съюз подарява незабравимо изживяване на деца от футболните школи - да се докоснат до магията на световните звезди, идващи в България за грандиозното шоу на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. БФС закупи 1000 билета за мача и ще ги подари на деца от школите. Така едновременно талантите ще получат голямо вдъхновение, а с дарението ще бъде подкрепена и каузата на фондация "Димитър Бербатов" - успелите деца на България в областите на изкуствата, науката и спорта.

Димитър Бербатов избра българските футболисти, които ще се докоснат до звездите

Димитър Бербатов избра българските футболисти, които ще се докоснат до звездите

Сред тях е Ияд Хамуд

Рекордьорът по голове за националния отбор на България организира благотворителния мач чрез своята фондация. Неговият отбор United Stars ще се изправи срещу отбора на носителя на "Златната топка" Луиш Фиго на 14-ти юни от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"За нас е изключително важно да подкрепим каузата на Димитър, който вече е заслужил своето славно място в историята на българския футбол. Националният стадион трябва да е пълен в шоуто на 14 юни и то най-вече с деца, които да се докоснат до големите имена на тази игра и да усетят любовта към футбола", заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, който също ще присъства на мача.

Представителите на школите могат да направят своите заявки за билети на и на адрес unitedstars@dberbatov.org най-късно до 7-ми юни.

Обявените звезди за "All Stars 2017" дотук:

Димитър Бербатов се превъплъти в образа на Кръстника

Римейк на Кръстника: Митко в ролята на Дон Бербатоне (ВИДЕО)

Вижте невероятните актьорски заложби на футболиста

United Stars

Димитър Бербатов

Райън Гигс

Пол Скоулс

Гари Невил

Неманя Видич

Рио Фърдинанд

Патрис Евра

Едвин ван дер Сар

Роби Кийн

Христо Стоичков

Красимир Балъков

Стилиян Петров

Мартин Петров

All Stars

Луиш Фиго

Роберто Карлош

Робер Пирес

Деко

Дуайт Йорк

Мичел Салгадо

Максуел

Франческо Толдо

Йенс Леман

Нуно Гомеш

Гайска Мендиета

Иван Кордоба

Предраг Миятович