Феновете в българския футбол се обединиха. Причината е случващото се в БФС и завръщането на Борислав Михайлов на президентския пост.

Привърженици от фенклубовете на различните отбори излизат с декларации, осъждайки ставащото. Негодувание вече изразиха от Тръст "Синя България", а сега последва и реакция от фенклубовете на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

"Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол", пишат феновете на Ботев.

Промени в движението заради Ботев - Левски

Промени в движението заради Ботев - Левски

Мачът е утре

"Времето за промяна в българският футбол настъпи! И това трябва да се случи незабавно!

Лудогорец - Локомотив (Пловдив) 1:2, "орлите" са с 9 души на терена
на живо

Лудогорец - Локомотив (Пловдив) 1:2, "орлите" са с 9 души на терена

Двубоят в Разград започва в 17:45 часа

Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа. Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор - хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат.

БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност...", се пише в становището на привържениците на Локо (Пловдив).