Президентът на Левски Тодор Батков подкрепи влизането на Гриша Ганчев в ЦСКА. Адвокатът призна, че не се страхува от по-силен „червен" клуб, тъй като това ще помогне на българския футбол като цяло.

„Гриша Ганчев е доказал, че е много полезен на българския спорт като цяло. Дал е доста за развитието както на футбола, така и на борбата. Трябва обаче да отдадем заслуженото и на собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов от „Титан", тъй като те са налели над 40 милиона лева в клуба. Всеки който дава пари за развитието на спорта заслужава уважение и адмирации", заяви Батков пред „7 дни спорт".

Според собственика на Левски, за българския футбол ще е хубаво, ако ЦСКА става по-силен. В последните години двата столични гранда бележат отстъпление както на родната, така и на международната сцена.

„Един клуб трябва да се развива. Ако ЦСКА стане по-силен, това ще е хубаво и за нас. Вижте, мен не ме притеснява, че "червените" могат да станат по-силни с Гриша Ганчев. В последните години нашите клубове не се представят никак добре, така че от какво да се притеснявам", допълни с усмивка Батков.