Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов коментира грешките на съдиите и недоволството на клубовете.

Ето какво каза бившият рефер номер едно у нас пред "Дарик":

"Всеки клуб по същата логика може да има претенции към дадени съдии. Да, ние също пуснахме една декларация до Съдийската комисия за три от нашите мачове, където също имаше недобро съдийство от наша гледна точка. А това, че най-елитните ни съдии не се искат, Левски си имат някакви съображения. Знаем защо, аз не искам да ги коментирам. Следя развитието на съдийството. Разликата между водещите отбори - Лудогорец, Левски и ЦСКА е съвсем малка и може би от там идва ескалацията по съдиите.

Има определени съдии, които имат перфектни качества и заслужават дори едно голямо ниво на европейските срещи. А има съдии, които не са на нужното ниво и доста прибързано са вкарани в елита.

Не съм аз човекът, който да каже, дали Сталев да остане или не. Българският футболен съюз му е гласувал доверие и той преценява. Йордан не ръководи срещи, а футболните съдии, неговите подчинени. Те трябва са бъдат по-концентрирани, защото има грешки, за които зрителите се чудят как може да бъдат отсъждани. Няма да визирам футболни срещи, но те се виждат и са явни.

Йордан Сталев: Има дузпа за Левски срещу Черно море, декларацията на клуба обаче е несериозна

Сталев: Има дузпа за Левски срещу Черно море, декларацията на клуба обаче е несериозна

"Ивайло Стоянов трябваше да отсъди наказателен удар"