Бившият международен съдия Атанас Узунов, който е част от ръководството на Локомотив (Пд) атакува остро Съдийската комисия, която вчера обяви, че реферът Ивайло Стоянов и неговите помощници са се справили отлично с мача Локомотив (Пловдив) - ЦСКА. След въпросния двубой пловдивчани имаха претенции за непризнат техен гол при 1:1 и дузпата, с която "червените" изравниха резултата.

Венци Стефанов: Един съдия ни открадна сребърните медали

Венци Стефанов: Един съдия ни открадна сребърните медали

"Ще кажа много неща"

Ето какво е изпратил Узунов на вестник "Марица":

Уважаеми Колеги,

ДЪЛГИ години не коментирах съдийството във вътрешния ни шампионат, но решенията и анализа Ви за срещата между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА ме изумяват. Ще ме обвините в субективизъм, но отново ще сгрешите!!!

Малонга: Засега съм щастлив в Локомотив, ще видим дали това е последният ми мач за отбора

Малонга: Засега съм щастлив в Локомотив, ще видим дали това е последният ми мач за отбора

"Трябваше да покажем, че не сме били фокусирани изцяло върху Купата"

Искам да попитам как преценявате кое е наказателен удар и кое не, като 90% от Вас не сте стъпвали в игрално поле? Според Вас защо не коментирате ситуацията, в която защитник на ЦСКА изби с лакът топка, отправена в очертанията на вратата, и то в наказателното поле? Приемате нормално това отсъждане, дори не го коментирате, но ситуацията е при 1:0?

Защо не коментирате и отсъдената засада при която двама футболисти на Локомотив останаха сами срещу вратаря на ЦСКА? Мисля, че някой от Вас разбира от правилото за ЗАСАДА!!!

Гонзо също е гневен на главния съдия

Гонзо също е гневен на главния съдия

"Дойде един човек, който ни взе победата"

Обвинявате Венци Стефанов, но в случая трябва да му се извините!!! Пожелавам Ви да бъдете реалисти и да поставяте еднакви условия на всички отбори", заявява Узунов.