От ръководството на Асоциацията на българските футболни съдии декларираха подкрепа към новата съдийска комисия, която към днешна дата е оглавявана от Йордан Сталев.

Вижте и официалното становище по темата:

Асоциацията на съдиите по футбол в България декларира своята пълна подкрепа за действията на новоизбраната Съдийска комисия на БФС.

Считаме, че под ръководството на Йордан Сталев се забелязват положителни тенденции в представянето на реферите в изминалите мачове и се надяваме това да продължи и в оставащите кръгове от първенствата в професионалния футбол.

АСФБ ще продължи и в бъдеще да поддържа близка връзка с членовете на Съдийската комисия и да помага за развитието на българското съдийство. Според нас новата комисия също прави всичко възможно, за да може за родните рефери да се чуват и пишат само положителни отзиви за тяхното представяне на терена.

Апелираме към всички свързани с професионалния футбол отбори, ръководители и деятели, за толерантност към реферите и новоизбраната Съдийска комисия на БФС в оставащите кръгове до края на шампионата".

Асоциацията на футболните съдии поздрави новия шеф Йордан Сталев

Асоциацията на футболните съдии поздрави новия шеф Йордан Сталев

Вижте декларацията в официалния сайт