Чудо е нужно на Арда, а още повече и на Локомотив (София), за да се преборят за седмото място в класирането. Ако "сините" от Кърджали все пак имат някакви надежди при успех днес, то при "червено-черните" нещата изгубиха смисъл след отпадането от ФК ЦСКА 1948 от турнира за Купата на България, пише "Мач Телеграф".

Със сигурност обаче за доста от футболистите в двата отбора мачовете до края на сезона ще имат и друг смисъл. А той е свързан най-вече с личното им бъдеще. Справка показва, че цял отбор, барабар с резервите, ще бъде изплют от "Арена Арда" и стадион "Локомотив" след края на сезона. Близо 24 са играчите със сини и червено-черни фланелки, които ще трябва да си търсят нови отбори. 10 са тези в Кърджали, а в момента само Сако успя да си уреди още един сезон в отбора. А сред тези, които може да си тръгнат, са Коконов, Тетах, Ндиайе и др. Според запознати в Кърджали ще стартират през лятото програма - "Пълна промяна". Смята се, че доста играчи вече са изчерпали лимита си.Ю

Арда - Локомотив (София) 3:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Арда - Локомотив (София) 3:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности

По-страшно е положението в "Надежда", където Иван Василев обяви, че най-вероятно ще хвърли кърпата след края на сезона. И това може да обърка доста планове. Заплатите в "Надежда" може и да не са от най-големите в елита, но Локомотив е отбор от столицата и това е сериозен коз в сравнение с конкуренцията от останалите части на страната. Данните сочат, че 14 са играчите, чиито договори изтичат в края на сезона. Със сигурност обаче тази бройка ще скочи, ако Иван Василев бъде твърд в позицията си и се оттегли от Локомотив Сф през лятото. Определено не са много кандидатите, които искат да инвестират в родните клубове.