Футболният треньор Антони Здравков коментира актуални теми във футбола. Сухия говори в "Стдио Дерби" като изрази недоволството си от системата ВАР. 

"Българският футбол не трябва единствено и само да се измерва като качество с националния отбор, тъй като клубните отбори са тези, които реално дават футболисти към юношеския, младежкия и мъжкия национален отбор и като сложим футболистите, които играят в чужбина. Клубното ни първенство смятам, че беше на едно прилично ниво, не е било най-доброто, но в никакъв случай не е било лошо като качество. Смея да твърдя, че има израстване на отбори и на футболисти през този сезон. Видя се, че мачовете са много равностойни, всеки един отбор може да поднесе изненада. Хубавото е, че нямаше големи проблеми, скандали. Смятам, че всичко се решаваше главно на терена".

Сухия: Очаквам равностоен мач между Левски и Царско село

Сухия: Очаквам равностоен мач между Левски и Царско село

Двубоят е утре и ще се играе в комплекс "Царско село"

"Компютрите навлязоха във футбола. За хубаво или за лошо, не можем да кажем. Малко се спря романтиката във футбола. Пет сантиметра засада, ВАР я вижда, чертаят се едни линии, което смятам, че е модерно, има го в цяла Европа. Ние не можем да избягаме от това нещо, но пет сантиметра едва ли би трябвало да решат даден мач. Въпреки всичко, щом е приет правилникът, трябва да бъде така. Аз смятам, че помага на съдиите, но изнервя публиката, изнервя треньорите и самите футболисти. Има много неща, които съдиите не могат да ги видят. Видя се, че има грешки в системата ВАР и то главно в арбитрите, но съдийската комисия съвсем наскоро ги отчете тези грешки и наказаха съдии. Надявам се за в бъдеще съдиите да свикнат с ВАР и да бъде решението с един аршин и адекватно".