Бившият ръководител в Левски - Андрей Желязков коментира ситуацията в столичния гранд. Като легенда на Славия, той не пропусна да коментира и темата за възхода на "белите" и трансфера на Филип Кръстев в белгийския Ломел, сателит на Манчестър Сити. Ето какво каза той пред "Дарик":

Холмар Ейолфсон разкри кога ще е готов за игра

Холмар Ейолфсон разкри кога ще е готов за игра

Исландецът претърпя операция

"От доста време гледам юношите на Славия, Левски, ЦСКА - ходя по стадионите. Филип Кръстев вървеше много, много добре. После получи контузии и върна малко назад, но от една година е един от най-добрите футболисти, нищо че е млад. Това е футболистът, който е с най-голямо виждане върху играта.

Бих го сравнил на моменти с Тошко Неделев, даже може и да го надминава. По интервютата, които чета струва ми се е момче с акъла си, което иска да върви нагоре. Това ме радва, качествата му са неоспорими. Никола Колев, който замина за Интер, и Филип Кръстев са най-талантливите.

Левски усилено търси нов треньор

Левски усилено търси нов треньор

Георги Тодоров държи да продължи работата си в школата

Темата Левски е малко болна за мен. Няколко пъти бях ръководител в клуба. Първият път с по-големи права, после с по-малки. Третият път, когато бяхме с Люпко нещо се преобърнаха нещата, някой се уплаши, че водихме с много точки и ме смениха мен, после смениха и Люпко. Някой се опасяваше, не знам и аз кой точно. Когато върви, отборът не се пипа. Би трябвало да се оправят нещата там. Левски е клуб с голяма история като ЦСКА. Представяте ли си, ако тези клубове не участват в първенството - намалява много публиката, интереса, телевизионни права. Хората се отчайват, отчуждават. Вярвам, че ще намерят правилния път, но трябва това да стане по най-бързия начин. Всичко е въпрос не на приказки, а на дела.

Трябва да има съчетание в Левски между млади и опитни, защото ако сложиш 11 млади футболисти и те набият 3-4 мача подред, както и в училището, ако си малко по-слаб и някой те набие няколко пъти, докато се посъвземеш, ще загубиш вяра в себе си. Моето мнение е, че не на всяка цена 11 млади трябва да играят. Да, трябва да се пускат млади, които имат качества, но във всяка една линия трябва да има един опитен играч. Той трябва да разбере, че трябва да е учител на тях, а не да ги използва, да им се кара и да ги нахоква", завърши легендата на Славия.

Левски отново ще се опита да напълни "Герена" виртуално

Левски отново ще се опита да напълни "Герена" виртуално

"Сините" пуснаха виртуални билети за мача с Локомотив (Пловдив)