Александър Тунчев призна, че е доволен от завършека и второто място на отбора в efbet Лига. Треньорът на Локомотив (Пловдив) коментира напускащите, както и къде ще е акцентът при трансферния пазар за "смърфовете".

"Важно беше да завършим без загуба и не загубихме самочувствие. Младите момчета също получиха такова, а за наше щастие два от головете вкараха точно такива момчета. Има какво още доста да се желае. Има и още "доста хляб да изядат", но в такива мачове се каляват. Трудно ще бъде за тях, но някои показват израстване", призна Тунчев.

Арда и Локомотив (Пловдив) завършиха наравно 3:3

Голово шоу в Кърджали, Арда и Локомотив (Пд) не излъчиха победител

Срещата завърши 3:3

"Това второ място го равняваме на първо. Изкарахме доста труден сезон, нямахме голям избор от играчи, но те изкараха целия сезон. Всички бяха зад нас, а феновете най-вече. С такива момчета, характери и личности е удоволствие да се работи. Определено са мъже с характер и на второ място добри футболисти. Ще бъде много трудно да стигнем върха. Последните три години показахме израстване, но няма да бъде лесно. Има играчи, които ще ни напуснат и дано намерим подходящите такива, за да затвърдим. Тръгват си Динис, Лукас и Илич. Надявам се да няма други. Гледаме играчи и се надявам бързо да ги осигурим. В защитата търсим подсилване и нападател", добави Тунчев.