Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков коментира представянето на "червените" и Левски в последния кръг на efbet Лига. 

"ЦСКА и Арда изнесоха доста хубав и стойностен двубой. Имаше претенции от съдийско естество и при двата гола, които наистина дойдоха от спорни ситуации, но според мен не бива да се търси причината в реферите. Домакините определено могат да съжаляват, че не спечелиха, защото имаха немалко възможности да затворят мача и и да чакат спокойно последния съдийски сигнал. Лично на мен представянето на "червените" ми хареса, въпреки че се виждат известни слабости в играта. Рано е още за генерални изводи, но определено има промяна при Любо Пенев. Отборът играе по-офанзивно, по-смело и по-приятно за окото. Но не е възможно за толкова кратко време да се реализират идеите на треньора. Основният проблем се крие в липсата на още един креативен футболист в средата на терена, само Тиаго Родригес не е достатъчен. Видя се още, че има потенциал в някои играчи, които бяха зачеркнати от Бруно Акрапович. Колко голям е той, ще покажат следващите мачове. Един от тях е Варела, който даде головия пас за попадението на Кайседо. Но точна оценка за него може да се даде след още няколко срещи. Дано на "Армията" проявят търпение, защото няма по-подходящ треньор от Любо Пенев", започна Станков за "Гонг". 

"Арда затвърди отличните впечатления, които оставя от началото на сезона. Въпреки отсъствието на някои играчи плюс контузията на Коконов, отборът отново показа, че има стил, както и ясна визия за играта във всеки мач. И със сигурност е съставът, който има най-бърз преход от защита в атака в efbet Лига". 

"Много нерви и единоборства предложиха Черно море и Левски, но за съжаление без много футболни достойнства. Първото полувреме определено бе за Левски и "сините" могат да съжаляват, че не реализираха поне едно от добрите положения, които създадоха. Хареса ми агресията в играта на тима, хареса ми и представянето на младите играчи в състава. След почивката силите бяха изравнени и равенството като че ли е закономерно.гично. Левски не победи заради липсата на късмет, класа и опит. Не смятам, че сред причините е отсъствието на Славиша Стоянович, защото ми хареса как Живко Миланов води мача във Варна. Дори смятам, че присъствието му край тъчлинията допринесе за по-голямото желание и настроение в играта на Левски в сравнение с предишните срещи. Така и не разбрах защо бе показан първият жълт картон на капитана на Черно море Даниел Димов. Изгонването му не повлия на мача, но отсъствието в следващия двубой със сигурност ще се отрази на отбора", каза още той.

Засилени мерки за сигурност заради Лудогорец - ЦСКА

Засилени мерки за сигурност заради Лудогорец - ЦСКА

Мачът е утре