Александър Станков говори за ситуацията в националния отбор и как могат да бъдат решени проблемите в него. Ето какво каза специалистът в ефира на "Диема":

"Няма човек, който да обича футбола, да е бил в добро настроение след тези поражения, трябва да бъдем оптимисти. Проблемът е от доста дълго време, свикнали сме ако сме постигнали нещо позитивно хвалим, ако не се получават нещата почваме да хулим.

Тим от Германия гледал Тодор Неделев срещу Косово

Тим от Германия гледал Тодор Неделев срещу Косово

Става въпрос за Нюрнберг

Трябва да се обединим, всички имаме вина, трябва да имаме стратегия, дългосрочна, искаме да правим таратор без краставици, без кисело мляко. Трябва всички съвместно, заедно държава, БФС, премиерът се е заел. Вярвам на този човек, надявам се, да се случат нещата, да се подкрепи ДЮШ. Най-добре е да си отгледаме краставиците, млякото, трябва си време и след това се получават нещата. Клубовете си гледат собствения двор, не става така, генерално трябва да се реши проблема, да има правила, които да се спазват. В Китай намалиха драстично чужденците в Трета лига, реши се проблемът с младите футболисти. Задължително трябва да играят 3-ма млади футболисти до 23 години, те разчитат да ги развият, има много начини и методи.

На фона на общо показаното, не искам да правя паралел между селекционерите, но в предните мачове в Лигата на нациите, ние сме на такъв хал, че ако националният отбор не покаже желание и битка, ние нямаме никакъв шанс срещу нито един отбор.

Вили Вуцов: През последните 13-14 години вървим стремглаво надолу

Вили Вуцов: През последните 13-14 години вървим стремглаво надолу

"Не успях да заспя до 4:30 часа сутринта"

Клубовете са институциите, където са играчите, но БФС, държавата трябва да работят заедно, всички трябва да носят отговорността.

Поне по един български играч да се вкарва от школата. Във всеки един клуб има по един талант като Минчев от Черно море. Илиан Илиев го налага, той трупа мачове и прави впечатление, ако всеки един клуб го прави ще станат различни нещата. Но, нито един отбор не го прави. Трябва да имаме търпение към Минчев.

Пожелавам на Балъков да има нерви и търпение да изгради отбор, срещу Англия може да направим добър мач, трябва да сме позитивни и оптимисти. Убеден съм, че Красимир Балъков ще се справи, той е такъв характер, не се предава лесно и ще постигне целите си".

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Недопустими грешки в защита провалиха България

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Недопустими грешки в защита провалиха България

"Не успяхме да се движим пакетно в атака и в отбрана"