Тазгодишното издание на традиционния зимен турнир "Албена къп", на който Topsport.bg е медиен партньор, ще има и благотворителна цел за събиране на средства в помощ на Патриция Илиева, която страда от остра лимфобласна левкемия.

Средства ще бъдат събирани от участващите отбори и от зрителите на срещите. Topsport.bg ще предава онлайн най-интересните срещи от надпреварата, както и ще връчи купи на първите 3 отбора и индивидуални награди за най-добър вратар, най-добър защитник, голмайстор и МВП на турнира.

Патриция Илиева е с диагноза остра лимфобласна левкемия. На 12 години тя се среща с най-голямото предизвикателство в живота! - Да победи болестта с цената на всичко. През дългата и тежка химиотерапия с множество усложнения, тя доказа, че се справя геройски и даде пример на всички възрастни около себе си за това, как трябва да воюваме за победите си.

Сега Патриция се нуждае от помощта на възрастните, от силата и състраданието на всички пораснали деца, за да победи поредната битка. Нека помогнем на Пати и този път да е ПОБЕДИТЕЛ!

Всеки може да помогне като изпрати дарителски sms с текст на латиница DMS PATI на номер 17 777 за абонати на трите мобилни оператори. Цената на един sms с 1,20 с ДДС.