Онези момчета, "ултраси" на ЦСКА, да направят нов епизод от подкаста си. Може да го нарекат "деРЕФЕРИзация". И да коментират съдийството в мачовете на така наречения хегемон - Лудогорец. Не, не, няма да го направят. За тях това са просто оправдания. За други фенове на ЦСКА е липса е феърплей и предрешено първенство. Не Гриша Ганчев, Флорентино Перес да поеме "армейците", пак не може дори да ОБЕЩАЕ титла в тази джунгла, в това блато, в което се дави футболът ни вече 13-а поредна година. 

По-вероятно е националният ни отбор да се класира на голям форум, отколкото Лудогорец да загуби, особено в Разград. Няма как да стане, когато реферите все взимат нещата в свои ръце. Днес отлично се справи тандемът Красен Георгиев - Драгомир Драганов. Първият със свирка в уста и "пари" на гърба на терена, а вторият в стаичката на ВАР. Двамцата заслужават да ги направят почетни граждани на Разград, най-малко. 

Даваш две смешни дузпи за домакините. Ок, отменяш едната, та да не станеш съвсем за смях. Но в края на първото полувреме не свириш нарисувана за гостите, дузпа по всички правила. Затваряш си очите и не разваляш комфорта на Лудогорец. Но в края на мача Ботев обръща резултата и дланите на Красен започват да се потят от напрежение. И той започва да решава в главата си сложен ребус - още една дузпа ли да даде, друго ли да измисли, че да спаси поне точката. Както често сме гледали да се случва в Разград, пипа се продължението на мачовете. Там се играе трето полувреме. Винаги, когато Лудогорец не води в резултата. И така, продължението е 7 минути! Много голямо. Тези минути свършват, но мачът - не! Естествено, рита се топката, рита се до гол във вратата на Ботев. Такъв пада чак в 9-ата минута на продължението и Красен Георгиев си отдъхва - няма да плаче в съблекалнята. За Драго Драганов не знаем, може и на челна стойка да е застанал в стаичката на ВАР от кеф. 

Ето така минават сезоните в българския елитен футбол. Вече 13-а година. А някои зоват за "деМИКРЕнизация". Докато имат широко затворени очи за "деРЕФЕРизация" в Разград... 

Ето това е "играйкане"! Този позор в Разград днес, който ни прожектират от доста години насам!