efbet се гордее с признателността на спортна България заради изключителните инвестиции на компанията в родния спорт. От 2019 година хазартният оператор е генерален спонсор на родния футболен шампионат.

От партньорството печелят всички, най-много, живеещите с емоциите на родното първенство, фенове. Любителите на шампионата и спортните залагания като цяло, могат да се възползват от предлаганата специална бонус игра - 50 000 лв. награден фонд за efbet Лига.

Игрални зали и казина efbet отново отварят врати!

Игрални зали и казина efbet отново отварят врати!

Гарантирани над 1 200 000 лева всеки месец

След всеки кръг на efbet Лига трима клиенти на организатора ще печелят по 500 лева free bet, които ще бъдат наредени автоматично в акаунтите на печелившите в сайта www.efbet.com.

За да участва в играта, всеки клиент трябва да е заложил на поне един мач от българската efbet Лига в множествен залог (права колонка). След края на всеки кръг на първенството, на случаен принцип ще се теглят официално трима измежду всички клиенти на сайта www.efbet.com, изпълнили условията на играта.

Шансът за печалба се увеличава, при повече броя поставени фиша от даден клиент. Изключение прави един и същ фиш заложен няколко пъти, който в такъв случай се счита като 1 шанс за томболата.

Рекламата на еfbet, за която може би всички говорят

Рекламата на еfbet, за която може би всички говорят

Ни Ло, Божигол и Ники Михайлов блестят ярко в клипа "До всеки истински играч, стои друг играч "

Общият награден фонд на играта е на стойност 50 000 лева за целия сезон на efbet Лига. Повече информация за бонуса може да намерите тук .

efbet оказва незаменима финансова подкрепа на елитни клубове като: ФК ЦСКА 1948, Лудогорец, Арда, Берое и Монтана.

Програмата на първенството може да видите на www.liga.efbet.com

efbet - вече 30 години тръпката е навсякъде!

efbet - вече 30 години тръпката е навсякъде!

Компанията спонсорира и си партнира успешно с повече от 150 спортни клуба и федерации