Българският футболен съюз представи две нови технически партньорства в подкрепа на родните футболни съдии на официална пресконференция в Национална футболна база "Бояна".

Компаниите Money+ и Fuel Card, част от холдинга Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг, ще подпомагат арбитрите ни през следващите два сезона.

Спонсорско-рекламният договор ще има не само финансова, но и логистична част - 170 от българските рефери ще получат специални карти за зареждане на гориво, с което ще бъде улеснен техния транспорт в рамките на страната.

БФС представя ново партньорство за българското футболно съдиийство

БФС представя ново партньорство за българското футболно съдиийство

Събитието ще се състои на 19 август (петък) от 11:00 ч.

"Основната причина да се ангажираме с този проект е фактът, че виждаме огромно развитие в българското съдийство в последно време. Приветстваме усилията и старанието на Българския футболен съюз в тази насока - самото привличане на световноизвестно име като Виктор Кашай за председател на Съдийската комисия е огромен успех и вярваме, че новото ни партньорство ще допринесе за развитието на арбитрите у нас", заяви маркетинг мениджърът на компанията Таско Тасков и добави, че има намерение да се организират допълнителни маркетингови активности, както и гласуване за съдия №1 след всеки изминал кръг.

От своя страна председателят на СК Виктор Кашай също подчерта позитивните начинания, свързани с българското съдийство, в това число новата визуална идентичност на арбитрите и договор за екипировка с популярната италианска марка Macron.

От следващата седмица българските рефери ще носят логата на двете компании на новите си екипи, а в близко бъдеще ще стартират и допълнителните съвместни активности на БФС и Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг.