Отговорникът за въвеждане на ВАР в България - Петър Петров. отговори на информацията, която разпространи днес шефът на Съдийската комисия Костадин Гергинов.

Той заяви, че първоначално Петров е бил назначен за съдийски наблюдател на мача Левски - Лудогорец, но след това лично той е променил наряда, тъй като в съдийските среди се говорело, че има симпатии към разградския тим.

Ето какво каза той:

Костадин Гергинов: Атаките срещу мен започнаха след Царско село - Лудогорец, обаждал ми се е само Крушарски
Обновена

Гергинов: Атаките срещу мен започнаха след Царско село - Лудогорец, обаждал ми се е само Крушарски

"Дузпите са защитими - и на ЦСКА- Арда, и на Лудогорец - Монтана"

"Още през 2016 година го заявих, че съм потомствен левскар. Ако съм имал симпатии, преди да стана съдия, то те са били към Левски. И друго нещо много важно. Никога не съм получавал наряд за съдийски наблюдател на мача Левски - Лудогорец. Това е невъзможно да се случи, тъй като по програма на 18 април имаме тест на ВАР системата на стадион "Георги Аспарухов". Моята задача е да бъда във ВАР-вана и да работя със съдиите.

Няма как да получа наряд за съдийски наблюдател. Просто недоумявам думите на Костадин Гергинов. Аз също чувам много работи за някои хора, но не вярвам, тъй като нямам доказателства", коментира Петър Петров пред колегите от dsport.bg.

Атанас Караиванов: Гласът на отборите трябва да бъде зачетен, има разделение за формата на първенството

Караиванов: Гласът на отборите трябва да бъде зачетен, има разделение за формата на първенството

"Една работа е сериозна, когато не се шуми около нея"