Българският футболен съюз постигна договорка с фирма "Алнед Медикал", представител на световния лидер в спортната рехабилитация Chatanooga, за осигуряване на най-модерната апаратура за възстановяване за нуждите на националните ни отбори по футбол, похвалиха се от БФС на официалния си сайт.

Ето какво пише още:

"Лично президентът Борислав Михайлов се увери в качествата на артикулите, предоставени от собствениците на фирмата Мартин и Виктор Недялкови, като оборудването включва четири апарата за възстановителен лимфдренаж Normatec, апарати за перкусионна терапия Hypervolt, както и масажни топки на обща стойност около 30 хиляди лева.

Рехабилитационните средства бяха изпробвани и от лекаря на мъжкия национален отбор д-р Бисер Бочев, както и от главния кинезитерапевт на представителните ни гарнитури Никола Изполджийски. Възстановителната апаратура ще бъде на разположение на медицинския щаб и футболистите на България "А" от старта на подготвителния лагер за предстоящите приятелски двубои срещу Словакия, Русия и Франция в началото на месец юни", съобщават от пресцентъра на футболния ни съюз.

Димитър Костадинов пропуска предстоящите контроли на националния отбор

Димитър Костадинов пропуска предстоящите контроли на националния отбор

Контузи се в мача срещу Левски