Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски бе гост в предаването "Неделята на NOVA". Босът на "черно-белите" коментира актуалните теми в българския футбол и дали ще се кандидатира за президент на БФС.

"Не съм решил - не съм се кандидатирал за президент на БФС. Тази структура се управлява много лесно. Мен никой не може да ме уплаши с обаждане, с подвикване.

Обадих му се на Коце Гергинов и го помолих да свирят реално мача. Той каза, че съм го натискал, че съм му се обаждал, че какво ли не. Готов съм да си платя да извадя този запис и да видим кой крив, кой прав.

Йордан Лечков: Застрашени ли сме от санкции от ФИФА и УЕФА? Категорично не!

Лечков: Застрашени ли сме от санкции от ФИФА и УЕФА? Категорично не!

"Плашат гаргите, извинявам се за израза"

За мен тази игра е много лесна. Кандидатите, които се явяват за президент на БФС, не могат да ме оборят нито с приказки, нито с дела. Защото за мен шестте години във футбола показаха нивото, което съм достигнал във футбола.

Ако тръгнем да се обединяваме, ще го направя, редът ще го сложа. Разликата между мен и Бербатов е доста голяма. Той може да има футболни умения, но аз съм много добър стругар, а той стругар ли е? Това, което е минало през главата ми през 40-те ми години като ръководител, едва ли той има този мой опит.

Аз съм от старата школа. С Иван Славков бяхме повече близки по масите. От него се научих, че когато има буря, трябва да се наведеш, за да отмине", добави босът на Локомотив.

Бербатов за управлението на БФС: Грешно, некомпетентно, зависимо, хаотично!

Бербатов за управлението на БФС: Грешно, некомпетентно, зависимо, хаотично!

Вижте какво написа още той