Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов говори по множество различни теми пред колегите от "Блиц". Предоставяме на вашето внимание споделеното от вратаря за отговорността да бъдеш ръководител на най-популярната игра у нас, а също така и в какви отношения е с легендарния си колега от националния тим Христо Стоичков. Повече прочетете в текста по-долу:

"Аз знам кой съм, знам на каква позиция съм. Знам как се казвам, доста успял човек съм и в България това не се харесвам. Много лесно е да се хули и псува Боби Михайлов. Това успокоява дребните душици. Мен грам не ме притеснява, защото това е част от радостта на феновете, които, като отидат на мач, да могат да си излеят яда срещу някой.

Ние се уважаваме по наш си начин със Стоичков и не се занимаваме един с друг. Всеки си гледа нещата, с които се занимава. Много ми липсва Трифон Иванов. Сега, като говорим, настръхвам. Вчера беше Трифон Зарезан. Беше голям човек. Извън това, че беше изключителен футболист. Много ми е мъчно.

Горд съм, 60 години си е нещо сериозно. Живот и здраве да стигнем до тях. На 60 г. да имаш толкова приятели и да не се чудиш много кой да поканиш на рождения си ден... Имам и много добри познати. Приятелите се броят на пръстите на двете ръце. Имам достатъчно приятели и достатъчно добри познати. На никой нищо лошо не съм направил в този живот. На никой нищо не дължа също - нито финансово, нито емоционално. Смятам, че съм един доста успял и достойно живял човек до този момент".

Борислав Михайлов със съболезнователен адрес до президента на Турската футболна федерация

Борислав Михайлов със съболезнователен адрес до президента на Турската футболна федерация

"Мислите ни са с близките и роднините на жертвите и с целия турски народ!"