От БФС поздравиха българските европейски участници. На сайта на централата бе поместено съобщение, в което се изказва увереност, че нивото на футбола ни се повишава.

Ето какво написаха оъ БФС:

Българският футболен съюз поздравява отборите ни в европейските клубни турнири през сезон 2021/2022 г. за изключително достойното им представяне и класирането на два тима за груповата фаза на ЕКТ за втора поредна година.

Вписаха Борислав Михайлов като президент на БФС

Вписаха Борислав Михайлов като президент на БФС

Вече няма съмнения относно неговата легитимност

Ръководството на БФС изказва специални поздравления на състава на ЦСКА за знаменития обрат срещу Виктория (Пилзен), представител на традиционно силната чешка школа, и пожелава успех на "червените", както и на Лудогорец, в предстоящите битки на международната сцена.

Вярваме, че успехите на българските клубове са атестат за повишаването на нивото на родния клубен футбол и правилната политика на техните ръководства. БФС е убеден, че примерът, който тазгодишните евроучастници дават, ще подейства като допълнителна мотивация за конкурентите им на вътрешната сцена и е предпоставка за още по-сериозни постижения в бъдеще.