От БФС призоваха да има феърплей в оставащите мачове до края на сезона. Хвала! Да питаме БФС, според тях имаше ли феърплей във всички мачове през последните десетина години? Че нали Борислав Михайлов си писа отличен, защото нямало корупция... Хвала!

Много е хубаво, че разни комисии зоват за честна игра, така трябва да бъде. Остава и Съдийската комисия да призове подопечните си да свирят по правилата. Че много треньори изреваха от отсъжданията на реферите. Случайно или не, почти винаги след мачовете им срещу Лудогорец.

Снимка 616284

Източник: Фейсбук: Калин Каменов

Един клип не спира да се върти из социалните мрежи. На него Кирил Десподов ръкомаха и обяснява нещо на футболистите на съперника, начело с Ивайло Чочев. Така и не става ясно от какво е видимо недоволен. Може би от изравнителния гол на Чочев в края на мача.

Снимка 592799

Източник: startphoto.bg

Като говорят за феърплей от БФС, да кажат защо началните часове на мачовете за титлата от предстоящия кръг са различни. Защо не са по едно и също време, както е навсякъде в Европа. Защо ЦСКА играе от 18:00 часа, а Лудогорец от 20:30. Честно ли е? Феърплей ли е?

Очакваме с голям интерес и съдйиските назначения за предстоящия кръг. Най-вече за мачовете на "червени" и "зелени". От БФС ще поставят двубоите под мониторинг. Не е лошо да поставят под мониторинг и представянето на съдиите в тях. И през сезона като цяло.

БФС: Отправяме официален призив за феърплей, ще упражняваме мониторинг на мачовете!

БФС: Отправяме официален призив за феърплей, ще упражняваме мониторинг на мачовете!

Вижте обръщението