Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след контролата срещу косовския шампион Балкани, която заралии загубиха с 0:1. Наставникът на старозагорския тим сподели, че е доволен от динамиката, която неговите футболисти са демонстрирали по време на проверката.

Белия се надява новите играчи, които очаква, да се присъединят възможно най-скоро, за да може съставът да бъде окомплектован по-бързо.

"Като динамика съм доволен. Получи се доста динамичен двубой срещу сериозен противник, който е участник в групите на Лигата на конференциите. Като планове за първа контрола доста ни се объркаха нещата. За жалост ни налази един грип и доста хора не успяха да вземат участие днес. Не се получи нищо откъм взаимовръзки.

През втората част подобрихме нещата, направихме няколко атаки. За жалост не успяхме да отбележим гол. Важно е нещата по време на лагера да се случват спрямо плановете ни. Имаме още пет контроли.

Всеки нов състезател, който пропусне някоя контрола, губи взаимовръзките с отбора, тъй като на практика градим нов състав. Доста хора ни напуснаха, очакваме и още състезатели. Все още никой не е пристигнал на този етап. Надявам се по най-бързия начин да се включат, за да окомплектоваме състав, койтода може да противодейства на сериозния ни противник още в първия кръг от шампионата (ЦСКА).

Един от новите, с когото имаме подписан договор, е ляв краен бранител, но има проблем с документите в своята страна и все още не може да се присъедини към отбора. С всяка изминала контрола би трябвало взаимовръзките в отбора да се подобряват. Зависи новите състезатели колко бързо ще влязат, защото все още не са готови да тренират. Те ще вдигнат нивото и качеството на състава", каза Киров пред "Спортал".

Берое стартира контролите с поражение от шампиона на Косово

Берое стартира контролите с поражение от шампиона на Косово

Попадението падна в 6-та минута