Треньорът на Берое Петър Хубчев работи усилено по селекцията на тима. Желанието му е той да има почти окомплектован отбор до старта на подготовката. Специалистът има поглед върху футболисти, играещи в ниските дивизии на Германия.

Под лупа са следени и състезатели от други първенства. Именно към привличането на чужденци ще насочени усилията си. Хубчев ще трябва да вземе футболисти за всички линии, включително и за вратарския пост. Според информация на "Тема Спорт" той вече е одобрил петима от набелязаните играчи.

ФК ЦСКА 1948 намери заместник на Наумов

ФК ЦСКА 1948 намери заместник на Наумов

"Червените" ще опитат да привлекат Генадий Ганев, ако се разделят с Дани Наумов

В тима за следващата кампания ще остане и левият бек Христо Митев. Първоначално се смяташе, че той ще напусне състава. Освен него, старозагорци имат само още 7 играчи с валидни договори. Това са вратарят Иван Гошев, капитанът Георги Динков, халфовете Симеон Мечев и Абубакар Тунгара, както и новите попълнения Николай Николаев, Лукас Мартинс и Спас Георгиев. Последните трима пристигнаха като свободни агенти. Николаев и Мартинс през пролетта играха в изпадналия от елита, а след това и закрит Царско село. Спас Георгиев пък се раздели с благоевградския Пирин.

Очаква се в Берое да остане и Божидар Пенчев, който е юноша на клуба.