Наставникът на Берое - Димитър Димитров, бе много разочарован след загубата на неговия тим от Арда с 0:1.

"Загубихме защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме през първото полувреме. Доминирахме. След почивката получихме ранен гол и нашата организация съвсем се наруши. Тръгнахме да играем директен футбол и това улесни тима на Арда. Те бяха прибрани на линията на наказателното си поле. През второто полувреме нашият отбор не игра това, което игра преди почивката. Кукула още е далеч от оптималното си състояние.

Трябва да търсим причината в себе си. Ако бяхме вкарали един гол през първото полувреме смятам, че щяхме да победим. Голямото желание за победа обаче ни изигра лоша шега. Когато един отбор играе плътно в защита няма как да не разчиташ на центрирания.

Когато поведеш мачът става коренно различен. Преди гола на Арда ние имахме реално положение да вкараме. Те обаче ни хванаха на контраатака и така отбелязаха. Трябва да бъдем по-концентрирани пред гола. Трябва да бъдем търпеливи и организирани защото всеки може да получи гол, но това не трябва да нарушава организацията. Трябва да опитаме да изчистим грешките си", каза Димитров.

Берое загуби с 0:1 от Арда в efbet Лига

Берое падна в капана на Арда, Спас Делев реши мача в Стара Загора

Селекцията на Ники Киров обърка сметките на още един от фаворитите в efbet Лига