Берое е договорил четири нови попълнения, разбра "Тема Спорт". Те вече са подписали предварителни контракти със заралии, които ще влязат в сила от 1 юли.

Става въпрос за двама български играчи и двама чужденци. Иностранците и капитанът на Царско село Реян Даскалов са били договорени още от бившия вече наставник Димитър Димитров-Херо. Другият български играч е уреден от новия треньор Петър Колев. Засега името му се пази в тайна. Единият чужденец е защитник.

Арда спечели гостуването си на Берое с 2:0 в efbet Лига

Арда си тръгна с лесни три точки от визитата на безидеен Берое

Тонислав Йорданов блести с два гола в Стара Загора

В Стара Загора вече са започнали действия по връщането на свои футболисти, които играят във Втора и Трета лига. От Янтра (Габрово) ще бъдат отзовани вратарят Иван Гошев и Стоян Иванов. От Черноморец (Бургас) ще бъде върнат Валентин Иванов. Опция за лятната селекция е и завръщане на защитника Камен Хаджиев, който в момента е част от унгарския Академия Пушкаш, но няма да остане след края на сезона.

Петър Колев: Направих си изводи кои хора са тук още и кои вече ги няма

Петър Колев: Направих си изводи кои хора са тук още и кои вече ги няма

"Много неща не ни достигнаха, много неща ни липсват"

Стана ясно името на един от чужденците, който остава със сигурност под Аязмото и за следващия сезон. Петър Колев ще може да разчита на нападателя Алиун Фал. Близо до оставане е и десният халф-бек Стив Фуртадо, както и централният защитник Георги Ангелов, чийто договор изтича и интерес към него имаше от ФК ЦСКА 1948.

От Стара Загора почти сигурно ще си тръгнат Макута, чийто наем от Брага изтича. Конте, Октавио и Еривалдо.

Спонсор призна, че налива по милион на месец в Берое

Спонсор призна, че налива по милион на месец в Берое

Отборът е с един от най-високите бюджети в България