Петър Колев е новият треньор на Берое, обявиха от клуба. До момента той бе помощник на Димитър Димитров, с когото заралии се разделиха след загубата от Царско село.

Ето какво написаха от Берое: 

"От днес Берое официално е с нов треньорски щаб, който ще води отбора. В него влизат четирима бивши играчи на "зелено-белите", с дългогодишен стаж в старозагорския клуб. Начело на отбора застава Петър Колев, негови помощници ще бъдат Слави Жеков, Пламен Липенски, който ще продължи да отговаря за кондиционната подготовка и Ивко Ганчев, който ще готви вратарите. Първият двубой на треньорския щаб ще бъде още в събота, когато "Берое" гостува на Монтана.

Всички от ПФК Берое пожелават успех на новия екип!

Петър Колев е роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за "Берое" във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на старозагорци през сезон 2009/10 г. Шампион на България с Локомотив (Пловдив). Той бе и помощник-треньор на "зелено-белите" през последната една година и половина.

Слави Жеков е роден в Стара Загора. Като футболист има 194 мача за Берое във всички турнири. Носител на Купата на България със "зелено-белите". Жеков бе старши треньор на отбора до 17 г. през настоящия сезон.

Ивко Ганчев е роден в Стара Загора. Като футболист той има 183 мача за Берое във всички турнири. Шампион на България със "зелено-белите". Ганчев има дългогодишен опит като треньор на вратарите, помощник и старши треньор.

Пламен Липенски е роден в Стара Загора. Като футболист има 234 мача за Берое във всички турнири. Шампион на България със "зелено-белите". Липенски заемаше позицията в три от предишните треньорски щаба и дори водеше отбора като старши треньор временно".

Димитър Димитров-Херо вече не е треньор на Берое

Димитър Димитров-Херо вече не е треньор на Берое

Двете страни се разделиха по взаимно съгласие