Треньорът на Берое Александър Томаш коментира победата с 2:1 над Левски в дербито на 20-ия кръг на Първа лига.

"Победите са хубаво нещо. Казах и на футболистите, че не се притеснявам от провал. Искам да благодаря на футболистите, защото винаги съм вярвал в себе си, на екипа си и на тези футболисти. Изцяло искахме да объркаме Левски. Играхме без типични крила. Изкарахме крайните ни защитници напред.

Всяка една приказа за Камбуров е излишна. Характерът го води да бъде всеотдаен. Той няма пропусната тренировка, откакто е в Берое. Начинът му на хранене и физическа подготовка... Но не е само Камбуров, искам да отлича всеки. Днес характерът на собствениците и феновете, които стоят зад този отбор, направиха така резултатът да дойде. Имахме късмет да реализираме веднага след гола на Обертан. Левски беше стандартен. 

Ние днес поразчупихме нещата и това е благодарение на футболистите. В тази професия винаги ще има критици. Трябва да се научим да приемаме критиката. В България сме злобен народ и всеки иска да даде мнение.

Всеки представлява интерес. Не само футболистите, треньорът също. Когато разбереш какво искаш, рано или късно то ще се случи.

Обертан, Буш и Яблонски са набелязани от нас. Сега не е моментът да коментираме трансферите. През годината създадохме една увереност. Когато искаш да изградиш нещо, трябва да преминеш през тежки моменти", коментира Томаш.

Берое победи Левски с 2:1

Мартин Камбуров и Берое задълбочиха кризата в Левски

"Сините" отстъпиха с 1:2 в Стара Загора