Равенство срещу Байерн (Мюнхен) е добър резултат за Локомотив (Москва), смята сръбският треньор на московчани Марко Николич. Утре Локомотив приема баварския гранд, който е актуален европейски шампион.

"Никога не мога да гадая резултата преди края на мача. Ние знаем кой е нашият съперник утре. Мога да кажа, че равенството би бил страхотен резултат, но нещо повече ще бъде просто невероятно.

Скептицизъм има винаги във футбола, но това не е моя работа. Да отговарям на тези хора, които никога не вярват, не виждам смисъл. Моята работа е да подготвя отбора така, че да покаже най-доброто от себе си на терена. По отношение на мотивацията, няма какво да кажа, защото играем с най-добрия отбор в света и това само по себе си е достатъчно.

Едва ли ще изненадам някого, като кажа, че Байерн е много опасен при бързите си атаки. Добри са при статичните положения, имат бързи и качествени играчи, подаванията им от фланга винаги носят опасност. И като допълнение и десерт, разполагат с Роберт Левандовски, който е най-добрият нападател в света. Но както при всеки отбор, така и баварците имат нюанси, в които не са добри. И аз вярвам, че имаме шанс да се възползваме от тези пропуски, сподели старши-треньорът на московските "железничари".

След първия кръг Байерн е лидер в група "А" с 3 точки, а Локомотив и австрийския РБ Залцбург са с по 1 точка лед равенството по между им в първия мач. Атлетико (Мадрид) е без актив.

Байерн (Мюнхен) отново може да разчита на Гнабри

Байерн (Мюнхен) отново може да разчита на Гнабри

Тестът му за коронавирус е отрицателен